UV Pole Play

ragyogj a rúdon

UV Pole Play

Gyere és tündökölj Ultra Viola fényben aktív testfestéssel a PolePlay Király Rúdtánc Stúdióban!

Sziasztok!Szeretettel meghívunk Titeket az UV fényes rudas fotózásokra. Legyetek kreatívak, készüljetek átgondolt elemekkel!A képcsomaghoz képest készüljetek plusz 1-2 pózzal és majd a legvégén Ti választjátok ki a nektek tetsző képeket, amiket 1 héten belül utómunkázva megkaptok. A részvétel díjja:
– 5 db retusált kép 24.000.- Ez tartalmazza a testfestő és a festékek árát is. Részvételi szándékotokat időben jelezzétek mert limitált az eseményen részt vevők száma:-) Amennyiben egyedül szeretnél jönni privátban, hogy kényelmesen tudj rákészülni a formációkra, úgy gyere el egy privát fotózásra. Ennek a részleteiről személyesen egyeztetünk. Ne feledd, 50% előleg befizetésével tudod biztosítani a helyed.Jelentkezni itt a honlapomon keresztül illetve a PolePlay Király utcai Facebook oldalán tudtok (görgess lefele:-). Az esemény pontos időpontját pedig a facebookon nálam (Réti Gerzson) illetve a PolePlay rúdtánc stúdió facebook oldalán az aktuális eseménynél fogjátok tudni megnézni. 

Várunk sok szeretettel:
Berni és Gerzson.

 https://youtu.be/W0QWB_r1AZI
Berni

Koreográfus

Berni

Az elképesztően tehetséges és gyönyörű rúdtánc oktató lesz segítségetekre a pózok tökéletes kivitelezésében, Ványi-Vass Bernadett.


Jelentkezz te is!


PolePlay Facebook oldal