Zsuzsi és Gábor

Zsuzsi és Gábor

Tóparti kalandok.

A legkalandosabb esküvő egy igazán elragadó párral:-)

Egy menyasszony tollából.

Szerencse kell hozzá, hogy sikerüljön olyan fotóst találni, aki a szokványos esküvői portré fotókon túl képes ‘elkapni a pillanatot’ és minőségben is magasra teszi a lécet. Mi nem pusztán ennyire voltunk mázlisták veled, de sokszorosan felülmúltad az előbbieket. Az elborult ötletemtől, hogy a nagy nap végén ugorjunk a tóba ruhástól nem kaptál szívbajt, sőt egyenesen megihletett. Esküvőnk napján leszervezted másnapra a SUP fotózást eszköz bérléssel, helyszínnel együtt, megtanítottál SUP-ozni és elkészítetted életünk legszebb sorozatát a tóban derékig állva, végig magas tartásban a fényképeződdel!!!:-) Ennek köszönhetően még a menyasszonyi ruha is megúszta szárazon !:-)

Bár rövidke és extra kis létszámú esküvőnk volt, a fotók minden lényeges pillanatot megörökítettek a készülődéstől a búcsúzásig, a hatalmas érzelmektől a grimaszbajnok násznép (éés az ifjú pár) legmókásabb pillanatáig. A gyerekek imádtak, a szüleik pedig nem győztek hálálkodni, hogy a csipet csapatot is lefoglaltad. 

A nem kicsit geek vőlegény a felszerelésedben és a fotók kidolgozásában sem talált hibát!:-) Nem tudom leírni mekkora meglepetés, szerencse, áldás, ajándék voltál nekünk, különösen a karantén okozta szervezési nehézségek mellett. Valódi kreativitás és hatalmas rugalmasság, profizmus, szívvel – lélekkel és szerénységgel végzett munka az amit kaptunk. Köszönjük!

Zsuzsi és Gábor.